Nieuw roze netwerk in Zeeland

Zeeland krijgt een roze netwerk: LHBT-netwerk Zeeland. De gemeenten Middelburg, Vlissingen en Goes hebben samen met COC Zeeland en het Anti-Discriminatiebureau Zeeland een roze netwerk opgericht voor ontmoeting en belangenbehartiging en als kenniscentrum. Doel is om mensen te informeren en te ondersteunen.

Het netwerk is voor iedereen die zich inzet voor de acceptatie van de roze medemens. Ideeën zijn er genoeg: bijvoorbeeld ontmoetingen voor roze ouderen en voor LHBT-jongeren, themabijeenkomsten, voorlichting op scholen en trainen van docenten en professionals uit de zorg. Het LHBT Netwerk Zeeland wordt donderdag 26 maart opgericht tijdens de Startersbijeenkomst om 16.00 uur in de Raadzaal van Stadskantoor Middelburg.

Lees ook:Expositie ‘Wij zijn er’ in stadskantoor Goes
Lees ook:LHBT Netwerk Zeeland presenteert ‘Zeeuwse parels’ in Goes
Lees ook:Middelburg: Roze 50+ Ambassadeurs winnen Zeeuwse Parel
Lees ook:LHBT Netwerk Zeeuwse Parels een feit
Lees ook:COC Zeeland in de knel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>