LHBT Netwerk Zeeland presenteert ‘Zeeuwse parels’ in Goes

Zeeuwse instellingen en personen die zich inzetten voor acceptatie van seksuele diversiteit, komen zondag 11 oktober bijeen in De Mythe in Goes. Op Internationale Coming Out Dag presenteert het LHBT Netwerk Zeeland zich in De Mythe met het thema ‘Zeeuwse parels’. Dat zijn organisaties, instanties en mensen die zich inzetten voor acceptatie van LHBT’s.

Op deze dag wordt ook de website van LHBT Netwerk Zeeland gelanceerd. Daarnaast is er een kleine informatiemarkt, met in ieder geval COC Zeeland, Roze 50-plus, LHBT Jongerengroep, GGD Zeeland en Anti Discriminatie Bureau Zeeland. De bijeenkomst wordt feestelijk en duur van 12.30 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom. Meer informatie: [email protected]

Lees ook:LHBT Netwerk Zeeuwse Parels een feit
Lees ook:Nieuw roze netwerk in Zeeland
Lees ook:Tholen stapt af van LHBT-onvriendelijke zaken en is klaar voor LHBT-beleid
Lees ook:Middelburg: Roze 50+ Ambassadeurs winnen Zeeuwse Parel
Lees ook:Suriname: Justitie start werkgroep die LHBT-discriminatie moet tegengaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>