COC Zeeland in de knel

COC Zeeland dreigt in de problemen te komen: de gemeente Middelburg wil de subsidie op de vereniging stopzetten. Dat meldt Omroep Zeeland. De gemeentelijke gelden waren tot nu toe een van de belangrijkste bronnen van inkomsten: onder andere om voorlichting over homoseksualiteit op scholen mee te kunnen betalen.

 

De vereniging probeert de gemeenteraad van de Zeeuwse hoofdstad nog te bewerken om van de subsidiestop af te zien. Zeeland is immers niet bepaald een provincie die bol staat  van gelegenheden en instanties voor de roze medemens. Dit jaar organiseert COC Zeeland net als vorig jaar het COC Songfestival: dat kan ook een stevige kostenpost worden, al kan de organisatie er wellicht inventief mee omgaan en daardoor extra inkomsten genereren.

Lees ook:COC-café Middelburg gaat dicht – laatste roze kroeg in Zeeland gaat dicht
Lees ook:Zeeland opnieuw winnaar COC Songfestival
Lees ook:Expositie ‘Wij zijn er’ in stadskantoor Goes
Lees ook:Zeeuwen betalen niks voor COC Songfestival
Lees ook:Noord-Brabant meest roze provincie van het land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>