LHBT Netwerk Zeeuwse Parels een feit

Zondag 11 oktober is in Goes het LHBT-netwerk Zeeuwse Parels opgericht. Zeeuwse instellingen en personen die zich inzetten voor acceptatie van seksuele diversiteit, kwamen bijeen in De Mythe in Goes om er op Coming Out Dag de lancering van het LHBT Netwerk Zeeuwse Parels bij te wonen: een netwerk van organisaties, instanties en mensen die zich inzetten voor acceptatie van LHBT’s.

Het netwerk is volgens de initiatiefnemers broodnodig, omdat er in Zeeland veel blinde vlekken op de roze kaart te zien zijn. Ze ‘gebeurt er weinig in Zeeuws-Vlaanderen en Schouwen.’ Facebookpagina: klik hier. In meerdere Zeeuwse steden hing de regenboogvlag uit en de gemeente Tholen gaat werk maken van LHBT-beleid.

 

Lees ook:LHBT Netwerk Zeeland presenteert ‘Zeeuwse parels’ in Goes
Lees ook:COC Zeeland terug van weggeweest in Terneuzen
Lees ook:Middelburg: Roze 50+ Ambassadeurs winnen Zeeuwse Parel
Lees ook:Première Mathilde – van Zeeuws meisje tot levend kunstwerk
Lees ook:Roze Netwerk Justitie een feit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>