Love Life Festival Den Haag

Safe seks is een hot issue: dat vindt ook de gemeente Den Haag, die jongeren wil verleiden met het Love Life Festival. Van 26 november tot en met 1 december (Wereld Aids dag) viert de Hofstad met een opvallende campagne het Love Life Festival. De gemeente wil vooral jongeren van 18 tot 28 jaar bereiken met de boodschap: ‘seks mag, have fun, maar vrij veilig, altijd’. Het Love Life Festival betuttelt niet, maar probeert met een ‘tongue in cheek’ verpakking van de boodschap de aandacht te vragen voor een serieus thema. Trams rijden door de stad met de tekst ‘Take me, take me now!’ Toiletspiegels vragen aan horecabezoekers: ‘Mirror, mirror on the wall, who is the sexiest of them all?’ Ook opvallens zijn de urinoirstickers met de tekst ‘Take me’, die veranderen in ‘Make me wet’, zodra erop wordt geplast. Promotieteams lopen rond met moving boards ‘If you like my back, you should see the front’. 

De dance party ‘I’m gonna make you sweat’ belooft het meest spraakmakende Haagse dance event van het jaar te worden. Dansen in het huis van de burgemeester: dat kan één keer op zaterdag 28 november op de vloer van het reusachtige witte Atrium van het Stadhuis, van 22.00 tot 03.00 uur. Op donderdag 26 november treden drie bekende Nederlandse stand-up comedians op in de bekendste kroegen op de Grote markt, Boterwaag, Supermarkt en de Zwarte Ruiter. De comedians rouleren zelf tussen de cafés. Vrijdag is het Paard van Troje het domein van hiphop, beats en flows op ‘Beat Illness!’ Het festival eindigt op Wereld Aids dag, 1 december: dan vindt vanaf 16.30 uur in het Atrium van het Haagse Stadhuis een herdenking plaats (bron: persbericht).

Lees ook:Dance4Life in de Utrechtse Jaarbeurs
Lees ook:Jan Kooijman ambassadeur van dance4life
Lees ook:Scholieren actief voor STOP AIDS NOW! Tijdens dance4life
Lees ook:Scholieren halen half miljoen op voor STOP AIDS NOW!
Lees ook:Seksonderwijs voor alle jongeren ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>