Dance4Life in de Utrechtse Jaarbeurs

Zaterdag 29 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het tweejaarlijkse dansfestijn Dance4Life plaats (editie 2010: klik hier). Op hetzelfde moment dansen ook in achttien andere landen tienduizenden jongeren. Tijdens het evenement in de Jaarbeurs zal een live verbinding worden gebracht met meer dan tien Dance4Life landen, waaronder Duitsland, Groot-Brittannië, Mexico, De USA en Zuid-Afrika. Dance4Life is de internationale organisatie die zich met jongeren inzet om hiv/aids tegen te gaan. Dance4Life Nederland is de jongerenpartner van Stop Aids Now!

 

Ruim 10.000 scholieren die tenminste 50 euro hebben ingezameld, swingen erop los. Met onder andere Tiësto, The Partysquad, eliZe, Lange Frans & Baas B. De presentatie is in handen van Dance4Life ambassadeurs, waaronder  Giel Beelen. Ook zijn er optredens van dansgezelschappen als het Internationaal Danstheater, Brotherhood4Real en Grupo Capoeira Brazil. De NOS doet uitgebreid verslag op 29 november tussen 20.55 en 21.53 uur op Nederland 3. Ook TMF maakt een compilatie van de hoogtepunten en zendt dat uit op Wereld Aids dag, maandag 1 december.

Lees ook:Scholieren actief voor STOP AIDS NOW! Tijdens dance4life
Lees ook:Scholieren halen half miljoen op voor STOP AIDS NOW!
Lees ook:Jan Kooijman ambassadeur van dance4life
Lees ook:Seksonderwijs voor alle jongeren ter wereld
Lees ook:Wereld Aids Dag 2008

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dance4Life in de Utrechtse Jaarbeurs

  1. Pingback: Wereld Aids Dag 2008 | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>