Geen zoenende boys in mijn bus!

Een Schotse busbestuurder uit Aberdeen zag twee jongens bij de bushalte staan, herkende ze, gaf gas en reed door. Hij herinnerde zich wie de boys waren: in oktober schopte een passagier stennis in zijn bus, omdat dezelfde jongens met elkaar zaten te knuffelen. De chauffeur wilde ze er toen uitgooien. Na een hoop trammelant mochten de lovers toch blijven zitten, maar dan wel een heel eind uit elkaar vandaan. Twee weken geleden zag de chauffeur dezelfde boys op de bus staan wachten en reed door.De jongens dienden een klacht in, kregen een week gratis reizen cadeau, maar toen de tickets op de post aankwamen, waren ze al verlopen. Ze konden er nog net één keer gratis mee reizen.

Tja, wat moet je met zo’n bericht. Plaatsen? Omdat andere sites dat ook doen? Er zijn ergere dingen, belangrijker, leuker: De herdenking van de Holocaust. De nominatie van een aangrijpende lesbodocumentaire. Het COC bij de VN. De minister van emancipatiezaken bij het COC. De aanstormende jongeren binnen dat COC. Een enge bacterie die onder homo’s huishoudt. Een tweede bericht, dat dat onzin blijkt te zijn. Wat laat je lopen? Wat diep je uit? Het blijft altijd afwegen. Twee zoenende boys die de bus niet in mochten en na hun klacht een cadeautje krijgen? Oké, plaatsen dan maar, onder één voorwaarde: als die buschauffeur vanaf nu óók frummelende heterokoppels de bus uitgooit, vind ik het geen homofobie meer en besteed ik er geen aandacht meer aan.

Lees ook:Homo-zoen in taxi taboe
Lees ook:Pet Shop Boys bij Take That in de ArenA
Lees ook:Opnieuw homo gemolesteerd in Amsterdam
Lees ook:Boekpresentatie Boys Online Boys Offline
Lees ook:Franse jongens in rokjes naar school als protest tegen seksisme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>