Politie pakt man op die meerdere homo’s via chat afperste

De politie heeft een man opgepakt die meerdere homoseksuele mannen heeft bedreigd en afgeperst, na een ontmoeting via de homo-chatsite Bullchat. Politie en Openbaar Ministerie zijn op zoek naar slachtoffers. Zeker vijf mannen waren de dupe van de 32-jarige man. Hij is begin juni aangehouden en zit nog vast.

De vijf slachtoffers maakten via Bullchat een afspraak met de verdachte die na een ontmoeting geld zou hebben geëist, met geweld hebben gedreigd en de mannen zou hebben gedreigd openbaar te maken dat ze homo waren. Een slachtoffer zou zo hard zijn geslagen dat zijn kaak op twee plaatsen was gebroken. De politie roept mannen op om zich te melde nals zij slachtoffers zijn geworden van deze 32-jarig man, met ‘een negroïde uiterlijk met kort geschoren haar en een normaal postuur’, aldus het OM. Hij zou zich tijdens de ontmoetingen hebben voorgesteld als Jeffrey, Benito, Fernando of Diablo.

Lees ook:Homo’s beroofd na afspraakjes via gay-chatsite
Lees ook:Vijf meldingen van afpersen homo’s
Lees ook:Verdachten hiv-zaak Groningen veroordeeld
Lees ook:Misbruikslachtoffers: ‘gesprek met paus schijnheilig gedoe’
Lees ook:Zwaardere straffen Groningse hiv-zaak in hoger beroep

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>