Trump kiest voor homofobe Pence: op logo ‘penetreert T de letter P’

Donald Trump, de Amerikaanse presidentskandidaat voor de Republikeinen, kiest Mike Pence als running mate, de kandidaat voor het vice-presidentschap. Zijn keuze voor de 57-jarige Pence doet roze Amerikanen achter de oren krabben.  Hij is uitermate conservatief, met name op het gebied van abortus en homorechten. Pence zal not amused zijn met het logo van Trump-Pence, waarop ‘T de letter P lijkt te penetreren’, tot hilariteit op social media.

Mike Pence, de gouverneur van de Amerikaanse staat Indiana, ondertekende vorig jaar een wet die bedrijven met een religieuze achtergrond de vrijheid geeft om homoseksuele klanten te weigeren.  Pence wilde twee jaar geleden ook de toen net ingevoerde openstelling van het huwelijk in Indiana verbieden.

Lees ook:Wordt Mike Pence de running mate van Trump? Slecht nieuws voor LHBT’s!
Lees ook:Bedrijven Indiana mogen homo’s weigeren op grond van religieuze vrijheid
Lees ook:Mike Pence ‘homofoob van het jaar’
Lees ook:Running mate Mike Pence: ‘Trump zal LHBT-rechten terugdraaien’
Lees ook:Eerste bedrijf Indiana weigert pizza’s te leveren bij roze huwelijksfeesten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Trump kiest voor homofobe Pence: op logo ‘penetreert T de letter P’

  1. Jan

    Hoeveel homo’s heeft Pence met sijn hoofd naar beneden van een gebouw gegooid? Hoeveel Homo’s zijn er en Indiana met hun nek opgehangen aan bouwkranen en doelpalen? 0,000000
    Er is wel iemand in Amerika die handelsembargo’s met deze schurken staten heeft heropend waar homo’s zich wel druk moeten maken voor dit soort praktijken en ISIS heeft laten gebeuren. Sadam Hoesein had 250.000 soldaten en zijn leger was in drie weken opgerold. ISIS heeft 50.000 soldaten.
    De kandidaat die deze praktijken wil voort zetten zou als homofoob moeten worden geclassificeerd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>