Russische zangeres mag niet optrede tijdens Eurovisie In Oekraïne

De Russische zangeres Julia Samoilova is niet welkom in Oekraïne, omdat ze in 2015 ‘illegaal’ een bezoek zou hebben gebracht aan de Krim. In Oekraïne staat een forse celstraf op reizen naar de Krim over Russisch grondgebied. De zangeres kan daarom niet deelnemen aan het Eurovisie Songfestival in mei in Kiev.

De 27-jarige Russin was eerder deze maand de officiële inzending va nRusland geworden met haar nummer Flame is burning. In 2015 zou ze – vantui Rusland naar de Krim zijn gereisd om in de stad Kertsj op te treden. Voor ons land treedt de meidengroep OG3NE aan. Op dit moment ziet het er niet bijster uit voor de drie zusjes: in de peilingen staan ze op de 26e plaats.

Lees ook:Russiche zangeres doet via satellietverbinding mee aan Songfestival
Lees ook:Songfestival: Rusland vreest finale niet te halen vanwege anti-homowet
Lees ook:Rusland woedend over uitslag Songfestival
Lees ook:Rusland ziet definitief af van deelname aan Eurovisie Songfestival 2017
Lees ook:Meidengroep O’G3NE voor Nederland naar Songfestival 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>