Meidengroep O’G3NE voor Nederland naar Songfestival 2017

Meidengroep O’G3NE gaat namens Nederland naar het Songfestival 2017 in Kiev. Het is nog niet bekend welk liedje het trio gaat zingen. De zusjes Lisa, Amy en Shelley Vol wonnen in 2014 als O’G3NE de talentenshow The Voice of Holland. In 2007 deden ze al mee aan het Junior Songfestival en werden elfde, maar toen nog niet als O’G3NE.

Aan zelfvertrouwen lijkt het de dames niet te ontbreken: ‘Het is tijd dat we gaan winnen’, zei Amy. Ze denken dat ze met hun ervaring door het Junior Songfestival ‘een voorsprong op de anderen hebben’.  Het liedjesfestijn vindt in de week van 13 mei in de Oekraïense hoofdstad Kiev plaats. Dit jaar won Jamala voor haar land met ’1944′, een lied over de deportatie van Krim-Tartaren door de Sovjetunie. Namens ons land veroverde Douwe Bob met ‘Slow Down‘ de elfde plek.

Lees ook:Kiev gaststad Eurovisie Songfestival 2017
Lees ook:Rusland ziet definitief af van deelname aan Eurovisie Songfestival 2017
Lees ook:Oekraïne dreigt organisatie Songfestival kwijt te raken
Lees ook:Antwerpen: bioscoop Kinepolis zendt finale Eurovisiesongfestival op 13 mei live uit
Lees ook:Thema Eurovisie Songfestival 2017: ‘Celebrate Diversity’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>