Thema Eurovisie Songfestival 2017: ‘Celebrate Diversity’

Het komende Eurovisie Songfestival in de Oekraïense hoofdstad Kiev krijgt als thema ‘Celebrate Diversity‘. Opmerkelijk voor een land dat nou niet bepaald bekend staat om homovriendelijkheid. Maar een kniesoor die daarop let: ‘iedereen mag zijn wie die wil zijn en iedereen is welkom op het festival.’ Het staat voor de waarden van het festival: voor iedereen en voor alle landen in Europa.

En daarmee wordt Kiev wellicht een lichtpuntje in een wereld waar donkere wolken zich samenpakken. Het thema bouwt voort op dat van vorig jaar: ‘Come Together’, aldus producent Jon Ola Sand. Voor ons land gaat O’G3NE naar Oekraïne, volgens Avrotros favoriet dit jaar bij fans en kijkers. Morgen wordt bekendgemaakt in welke halve finale de drie dames moeten aantreden, op dinsdag 9 of donderdag 11 mei. De finale is op zaterdag 13 mei.

Lees ook:Eurovisie Songfestival 2017: O’G3ne in tweede halve finale
Lees ook:Kiev gaststad Eurovisie Songfestival 2017
Lees ook:Rusland ziet definitief af van deelname aan Eurovisie Songfestival 2017
Lees ook:Vredige Gay Pride Kiev mondt uit in geweld
Lees ook:Eurovisie Songfestival Kiev wordt gepresenteerd door drie mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>