Geert Wilders naar homofeest tijdens Republikeinse Conventie

Geert Wilders zal te gast zijn op een homo-feest tijdens de Republikeinse Conventie in Cleveland. Daar zal Donald Trump komende week naar verwachting worden genomineerd als presidentskandidaat voor de Republikeinen. Het homo-feest ‘WAKE-UP‘ (de affiche liegt er niet om, met Trump als zwaar bewapende Superhero) staat in het teken van de moordpartij op de homoclub in Orlando vorige maand.

Een van de organisatoren is Chris Barron, ooit oprichten van GoProud, een conservatieve roze organisatie. Barron steunt Trump, net als Wilders, al hult de PVV zich in stilzwijgen of hij ‘de grote’ Trump zal ontmoeten.

Lees ook:Schietpartij Orlando: Amsterdam komt samen op Homomonument
Lees ook:Slachtpartij Orlando werpt schaduw over LA Pride
Lees ook:Orlando Pride Event: ‘LGBT-People Are Strong!’
Lees ook:Twee ziekenhuizen Orlando sturen slachtoffers bloedbad Pulse geen rekening
Lees ook:Wilders spant homo’s voor zijn karretje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>