Twee ziekenhuizen Orlando sturen slachtoffers bloedbad Pulse geen rekening

Twee ziekenhuizen in Orlando, Florida sturen geen rekening naar slachtoffers van het bloedbad in homoclub Pulse voor hun behandeling. Orlando Health, waarbij de ziekenhuizen zijn aangesloten, wil hiermee iets terugdoen. Veel slachtoffers bleken niet of onvoldoende te zijn verzekerd.

Bij de schietpartij vielen 50 doden, inclusief de dader, en 53 gewonden. Na het drama is veel geld gedoneerd aan een speciaal fonds voor de slachrtoffers; bekende Amerikanen riepen in een speciaal filmpje op geld te doneren aan het ziekenfonds in Orlando.

Lees ook:Schietpartij homoclub Orlando: 50 doden en 53 gewonden
Lees ook:‘Rond de twintig doden’ bij schietpartij homoclub Orlando
Lees ook:Slachtpartij Orlando werpt schaduw over LA Pride
Lees ook:Schietpartij in homoclub Orlando (Florida)
Lees ook:Spaanse politie arresteert man die op social media dreigde homo’s te vermoorden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>