Roze Dag voor het Gezin

Vrijdag 7 juni 2010 is de Internationale Dag voor het Gezin. In dat kader organiseert COC Nederland samen met Meer dan Gewenst een Roze Dag voor het Gezin met activiteiten voor lesbische, homo, bi –en transgender ouders en wensouders. Naast met elkaar in contact komen en informatie uitwisselen, staan drie lezingen op het programma met actuele informatie over thema’s die relevant zijn voor roze ouders en wensouders.

De onderwerpen zijn: lesbisch meemoederschap, procedures rondom pleegkinderen en onderzoek onder kinderen in ‘planned lesbian families’ bij wie wel en bij wie niet bekend is wie de donor is. Vrijdagavond vanaf 19.00 uur in het COC pand aan de Rozenstraat 8 in Amsterdam. Aanmelden is gewenst: zie website.

Lees ook:Roze Dag van het Gezin bij het COC
Lees ook:Eerste baby op komst na eerste speeddate voor roze ouderschap
Lees ook:Kinderen van lesbomoeders niet anders dan van hetero’s
Lees ook:Te weinig seksuele voorlichting op Nederlandse scholen
Lees ook:Petitie om meerouderschap regenbooggezinnen wettelijk te regelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>