Roze Dag van het Gezin bij het COC

Op vrijdag 15 mei 2009 is het Internationale Dag van het Gezin. Minister Rouvoet (CU) stelde die dag dit jaar in ons land in, maar het is eigenlijk niet ‘zijn speeltje’, want de Verenigde Naties (VN) zette deze dag in 1993 al op de jaarkalender. In dat kader organiseert COC Nederland de Roze dag van het Gezin: ‘We Are Family‘, samen met Meer dan Gewenst, de stichting van en voor homo/lesbische ouders en wensouders. Om roze gezinnen zichtbaar te maken en om de nieuwste feiten te presenteren over homo/lesbisch ouderschap.

Steeds meer kinderen hebben twee homo’s of lesbo’s als ouders. Bij ongeveer acht procent van de homokoppels zijn kinderen aanwezig. Iedereen is welkom, maar zeker ouders, toekomstige ouders, politici en mensen die met jongeren werken, vanaf 19.00 uur in het COC pand aan de Rozenstraat 14, Amsterdam. Aanmelden kan via: [email protected]

Lees ook:Advies staatscommissie: kind moet vier ouders kunnen hebben
Lees ook:Totaal geen kindermisbruik bij lesbische ouderschap
Lees ook:Roze Dag voor het Gezin
Lees ook:Tv-tip: De Roze Wolk
Lees ook:Geslachtsverandering en sport

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Roze Dag van het Gezin bij het COC

  1. Pingback: Kinderen van lesbomoeders niet anders dan van hetero’s | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>