Begrafenis George Michael nog langer uitgesteld

De begrafenis van George Michael is opnieuw uitgesteld. Het lichaam van de op eerste kerstdag overleden popster wordt niet voor eind februari vrijgegeven. Er is een uitgebreide autopsie en toxicologisch onderzoek uitgevoerd, maar de resultaten worden pas over enkele weken verwacht, aldus een van de onderzoekers.

De politie denkt niet aan een misdrijf, maar nam zijn partner Fadi Fawaz wel twee keer mee voor verhoor. Ook buren werden ondervraagd. Over de uitvaart is nog weinig bekend. Niet alleen wanneer, maar ook waar de uitvaartdienst wordt gehouden: in Londen of in een kerkje nabij zijn huis in Goring-on-Thames.

 

Lees ook:Doodsoorzaak George Michael een mysterie – familie ‘weigert te speculeren’
Lees ook:Nog geen duidelijkheid over dood George Michael – uitvaart uitgesteld
Lees ook:Politie Twente zoekt getuigen van misdrijf
Lees ook:Politie verricht drie aanhoudingen in zaak antihomo-flyers Amsterdam
Lees ook:Religieuze weersvoorspellingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>