Doodsoorzaak George Michael een mysterie – familie ‘weigert te speculeren’

De familie van de op eerste kerstdag plotseling overleden popster George Michael wil niet speculeren over de doodsoorzaak en niet reageren op geruchten daarover. Dat heeft de familie dinsdag in een statement laten weten. Over de omstandigheden rond de dood van de zanger ‘is veel gezegd en gespeculeerd: dat zal ongetwijfeld aanhouden’, vreest de familie. 

Uit een eerste onderzoek vorige week op het lichaam van Michael kon de politie geen conclusies trekken. Resultaten van verdere autopsie zullen nog weken op zich laten wachten. De autoriteiten gaan niet uit van een misdrijf. Eerder verschenen Twitter-berichten van zijn partner Fadi Fawaz dat er sprake van zelfmoord was, maar hij zei dat zijn account was gehackt en dat de tweets in kwestie niet van zijn hand waren. Anonieme vrienden vertelden roddelblad The Sun dat de zanger en zijn vriend al anderhalf jaar geleden uit elkaar gingen.

Ook over Fawaz hangt ook een waas van geheimzinnigheid: eerst zei hij dat hij het hele weekend met de zanger had doorgebracht, later vertelde hij dat gij zijn vrind de nacht van zijn dood niet had gezien, omdat hij in zijn auto in slaap was gevallen. Helaas: reden genoeg om de geruchtenmachine te laten draaien, of dat nu leuk is of niet …

Lees ook:George Michael in besloten kring begraven
Lees ook:George Michael: ik wordt niet getreiterd in de gevangenis
Lees ook:Familie Stephen Gately heropent onderzoek rondom zijn dood
Lees ook:George Michael weer opgepakt op wc
Lees ook:Michael Jackson was geen pedo, maar homo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>