Nog geen duidelijkheid over dood George Michael – uitvaart uitgesteld

Er is nog geen duidelijkheid over de op eerste kerstdag overleden Britse popster George Michael. Naar verluid is de uitvaart uitgesteld, omdat de lijkschouwer de uitslag van het toxicologisch onderzoek moet afwachten. De politie wil weten of gebruik van drugs de doodsoorzaak was. Het lichaam van George Michael wordt pas vrijgegeven als alle onderzoeken zijn afgerond.

Volgens de politie kan hun onderzoek ‘nog weken duren’. Een datum voor de uitvaart kan dus nog niet worden bekendgemaakt. De politie vond de dood van de 53-jarige zanger niet verdacht, maar de geruchten gaan dat hij in zijn laatste weken was teruggevallen in een oude drugsverslaving. Het toxicologisch onderzoek moet daarover uitsluitsel geven.

Lees ook:Begrafenis George Michael nog langer uitgesteld
Lees ook:Politie onderzoekt dood Joan Rivers
Lees ook:Doodsoorzaak George Michael een mysterie – familie ‘weigert te speculeren’
Lees ook:George Michael: ik wordt niet getreiterd in de gevangenis
Lees ook:Boy George vijftien maanden achter de tralies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>