Waylon voor Nederland naar Eurovisie Songfestival 2018

IMG_20160518_105644Waylon dingt namens Nederland mee voor een toppositie in het Eurovisie Songfestival 2017 in Lissabon. Dat heeft de zanger zelf bevestigd in een filmpje op YouTube (klik hier). ‘Er is maar één plaats mogelijk: de eerste’, zei Waylon tijdens De Wereld Draait Door. Hopelijk is het geen macho overmoed. Het wordt zijn tweede keer: in 2014 ging hij met Ilse DeLange als The Common Linnets.

Ze werden tweede met ‘Calm after the Storm’, de hoogste notering voor ons land in 39 jaar, en als Conchita Wurst niet had meegedaan, eerste. Op het nummer moeten we tot maart wachten. Volgens AvroTros – de zender achter het festival – een betere keuzen dan twee jaar geleden: toen was het lied van Trijntje al ergens in november bekend en konden veel concurrenten hun nummer daarop als het ware aanpassen. Alle inzendingen hoeven pas eind maart definitief bij de organisatie binnen zijn. In

Lees ook:Conchita zegt show in Edinburgh af omdat bandleden geen visum krijgen
Lees ook:Ilse de Lange en Waylon als The Common Lennets naar Songfestival
Lees ook:Conchita wint Songfestival
Lees ook:Conchita: ‘Mensen denken ten onrechte dat ik een transvrouw ben’
Lees ook:Douwe Bob naar Eurosongfestival 2016? AvroTros: ‘Alweer een speculatie’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Waylon voor Nederland naar Eurovisie Songfestival 2018

 1. Frank Henskens

  Hoi Erik,

  Even een kleinigheidje … het is niet Eurovisie Songfestival 2017 … maar 2018.

  Greetzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, Fr@nkie-boy

    /   Reply  / 
  1. Erik Feenstra Auteur

   Oeps, wat dom van me! Bedankt voor de correctie!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>