Douwe Bob naar Eurosongfestival 2016? AvroTros: ‘Alweer een speculatie’

Geen roze item, maar het Songfestival leeft onder met name homo’s: gisteren kwam in het nieuws dat singer-songwriter Douwe Bob voor ons land naar het Eurosongfestival 2016 gaat. AvroTros, die het festijn uitzendt, meldt in het AD dat dit ‘alwéér een speculatie’ is. De omroep moet pas in maart officieel melden wie Nederland vertegenwoordigt, dus ‘er is geen haast’.

Songfestival commentator Jan Smit zei maandag dat het nog helemaal niet duidelijk is wie volgens jaar wordt afgevaardigd en de omroep sluit zich hierbij aan. Smit gaf Douwe Bob ‘wel een goede kans’. Douwe Bob zou wel de eerste artiest zijn met wie de AvroTros in gesprek is, mar dat zegt niets: vorig jaar was Alain Clark de eerste artiest met wie gesproken werd, maar toen ging uiteindelijk Trijntje Oosterhuis. Eerder werd zanger Dotan ook al als mogelijke kandidaat genoemd.

Lees ook:Het staat vast: Douwe Bob naar Songfestival
Lees ook:Zaterdag 14 mei: Douze Points Live! in Groninger Forum
Lees ook:Reminder: ‘Douze Points Live’ in Groningen Forum
Lees ook:Sandra Reemer (‘Kroepoekje’) is overleden
Lees ook:Optreden Douwe Bob op internet uitgelekt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>