Conchita zegt show in Edinburgh af omdat bandleden geen visum krijgen

Conchita Wurst had vrijdagavond een concert zullen geven tijdens het Edinburgh International Festival. Omdat drie orkestleden van Basalt, de Syrische band waarmee de Oostenrijker zou optreden, geen visum kregen, zei hij de show af. Conchita maakte wel een video voor de fans, die in Edinburgh aan het publiek werd vertoond. 

Samen met Basalt maakte Conchita een nummer, dat ze tijdens het Schotse festival live zouden uitbrengen. Dat gebeurt nu volgens week tijdens een optreden in Oostenrijk, staat op zijn Facebook-pagina. Het festival staat achter het besluit van de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2014. Hij blijft gewoon welkom op het festival: de organisatie hoopt op een tweede kans tijdens het festival van volgend jaar.

Lees ook:Conchita wint Songfestival
Lees ook:Conchita Wurst rolmodel voor roze gemeenschap
Lees ook:Dana International vaart mee op Joodse boot tijdens Canal Parade
Lees ook:Ophef rond ‘vrouw met baard’ op Songfestival
Lees ook:Foto Conchita bij artikel hoe vrouw in menopauze gezichtsbeharing kan tegengaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>