OG3NE ‘zong loepzuiver en straalde voor de vakjury’

Woensdagavond hielden de deelnemers aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival een generale repetitie. Normaal heet het ‘slecht generale, goede première’, maar bij deze generale kwam het erop aan, omdat de vakjury alvast punten gaf, goed voor 50 procent van de stemmen. Vanavond is het publiek aan de beurt.

Nederland gaat vanavond als zesde land op, tussen Roemenië en Hongarije in. Volgens de internationale pers zong de Nederlandse meidengroep OG3NE ‘loepzuiver’ en ‘straalden de dei voor de vakjury’. Voor wat het waard is: vanavond zal blijken of OG3NE de finale op zaterdag haalt. Vriend en vijand denkt alvast van wel, maar laten we de huid niet verkopen voor de beer geschoten is … Er gebeuren wel vaker ‘rare dingen’ op een songfestival. Waar kijken wij?: klik hier.

Lees ook:Optreden Douwe Bob op internet uitgelekt
Lees ook:OG3NE doet het goed in Kiev
Lees ook:O’G3NE maakt songfestivalsong bekend: ‘Lights and Shadows’
Lees ook:OG3NE zesde act in finale Songfestival
Lees ook:Eurovisie Songfestival bij COC Limburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>