Eurovisie Songfestival bij COC Limburg

Café Rosé van COC Limburg in Maastricht is ook dit jaar dé plek voor alle Songfestivalfans! Donderdag 27 mei en zaterdag 29 mei zullen de tweede halve finale en de finale van het Eurovisie Songfestival op een groot scherm te zien zijn. Op donderdag 27 mei is vanaf 21.00 uur de tweede halve finale met Nederland, vertegenwoordigd door Sieneke met het lied Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie) (bron: persbericht).

 

Tijdens deze avond zullen 10 van de 17 landen zich plaatsen voor de finale. Het gaat er dus om spannen of ‘we’ doormogen naar de eindstrijd op zaterdag. Nederland stond voor het laatst in de finale in 2004. Of Nederland nu wel of niet de finale haalt, op zaterdag 29 mei kun je om 21.00 uur de live uitzending vanuit Oslo bekijken op groot scherm. Wie die avond de einduitslag als beste (of het slechtst) voorspelt, kan prijzen winnen in de bookmaker contest. Na afloop kun je swingen op de Songfestival-hits bij de Afterparty verzorgd door onze Eurovision VJ’s! Café Rosé is te vinden aan de Bogaardenstraat 43 in Maastricht.

Lees ook:Eurovisie Songfestival bij COC Limburg
Lees ook:Eurovisie Songfestival met serieus randje bij het COC
Lees ook:Waar kijken we naar het Eurovisie Songfestival?
Lees ook:Samen naar het Songfestival kijken: doen we dat nog?
Lees ook:Samen naar het Songfestival kijken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>