OG3NE zesde act in finale Songfestival

Het was zenuwslopend, afgelopen donderdag: OG3NE werd ‘pas’ als negende land genoemd dat doorgaat naar de finale van het Eurovisie Songfestival, zaterdag in Kiev. De tien uitverkoren landen werden in willekeurige volgorde opgenoemd, dus het zegt verder niets. De drie zusjes treden zaterdag als zesde act op, net als op donderdag.

‘Zes is mijn lievelings- en geluksgetal’, zei Shelley, ‘Zo heeft het huis in Fijnaart waar we wonen ook dat nummer.’ Vrijdagmiddag treden alle 26 deelnemers op tijdens een generale voor publiek, waarbij de jury alvast haar punten verdeelt. Die tellen voor de helft mee tijdens de finale op zaterdag, de rest bepaalt het publiek. Volgens de polls staat OG3NE op een tiende plek.

Lees ook:OG3NE ‘zong loepzuiver en straalde voor de vakjury’
Lees ook:OG3NE doet het goed in Kiev
Lees ook:Eurovisie Songfestival bij COC Limburg
Lees ook:O’G3NE maakt songfestivalsong bekend: ‘Lights and Shadows’
Lees ook:Eurovisie Songfestival bij COC Limburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>