OG3NE doet het goed in Kiev

OG3NE doet het goed in Kiev. Op de bookmakers-lijst zijn de drie zusjes inmiddels opgeklommen van de 22e naar de 9e plaats. Zondagavond werd het Eurovisie Songfestival in de Oekraïense hoofdstad officieel geopend: de delegaties uit de 43 deelnemende landen liepen over een 265 meter lange rode loper – een recordlengte – tijdens de openingsceremonie bij het Mariinsky Paleis.

Ook Lisa, Amy en Shelly liepen eroverheen en stelden zich voor aan de internationale pers. De meiden moeten donderdag 11 mei aantreden tijdens de tweede halve finale. Tien van de 18 deelnemende landen gaan door naar de finale op zaterdag 13 mei. Zaterdagochtend repeteerde OG3NE voor de tweede en laatste keer op het grote podium van het Exhibition Centre. Woensdagavond is het volgende belangrijke moment op de agenda: de generale repetitie, waar dop de vakjury de punten zal baseren.

Lees ook:Eurovisie Songfestival bij COC Limburg
Lees ook:Eurovisie Songfestival bij COC Limburg
Lees ook:Nederland wéér niet in finale Songfestival
Lees ook:Eurovisie Songfestival met serieus randje bij het COC
Lees ook:OG3NE zesde act in finale Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>