Lauren Verster zoekt op tv uit of ze ‘lesbisch kan worden’

2846420-roze-retro-tvLauren Verster gaat in een nieuw tv-programma ‘Lauren! en de liefde’ op zoek naar liefdes die ze niet kent. Zo gaat ze onderzoeken of ze ‘lesbisch kan worden‘. Dat meldt de avrotros vandaag. Ik dacht altijd dat je als homo of lesbienne wordt geboren, maar misschien is het goed voor de kijkcijfers om dat ‘wetenschappelijk door te lichten’, zoals de aankondiging meldt.

Ze gaat een van de grootste lesbische festivals van Europa bezoeken om te kijken of ze op een vrouw kan vallen. ‘Lauren! en de liefde’ is van 6 tot en met 10 juli iedere avond om 21.15 uur op NPO 3 te zien.

Lees ook:TV-tip: Lauren in ‘gay-capital’ Tel Aviv, maandag 22.00 uur NPO 3
Lees ook:Midzomergracht Festival: Lesbian Sex
Lees ook:Tv-serie Spartacus – veel naakt en expliciete seks
Lees ook:UvA Pride zonder fratsen
Lees ook:Polikliniek voor liefdesverdriet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>