TV-tip: Lauren in ‘gay-capital’ Tel Aviv, maandag 22.00 uur NPO 3

Maandagavond kijkt Lauren Venster vanaf 22.00 uur op NPO 3 rond in ‘gay capital’ Tel Aviv. ‘Je zou niet verwachten dat the Gay Capital of the World uitgerekend in he tMidden Oosten ligt’, meldt de aankondiging, een gebied waar doorgaans niet positief gereageerd wordt op homoseksualiteit.’ Tel Aviv blijkt een roze enclave in een homo-vijandig gebied te zijn.

Tel Aviv ia ‘een walhalla voor de LGBT community’ en er is zelfs een heuse drag queen show. Lauren kijkt rond in de Israëlische metropool en onderzoekt wat deze stad nou zo bruisend en aantrekkelijk maakt voor de gay-scene.

 

Lees ook:Speelfilm Kinky Boots
Lees ook:Lauren Verster zoekt op tv uit of ze ‘lesbisch kan worden’
Lees ook:Tel Aviv Pride Parade op losse schroeven
Lees ook:Drag Queen Bingo in Alkmaar
Lees ook:Drag Queen Olympics terug op Homomonument

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>