Polikliniek voor liefdesverdriet

Liefde maakt blind, is een aloud gezegde. De Vrije Universiteit Amsterdam gaat wetenschappelijk onderzoeken wat er waar of onwaar is aan deze volkswijsheid. Mensen met liefdesverdriet kunnen op zaterdag 6 juni een dagje in het ziekenhuis terecht. Het Medisch Centrum van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU Medisch Centrum) en Stichting Liefde in de Stad openen op die dag een polikliniek voor Liefde en Liefdesverdriet.

Patiënten worden onderzocht op de fysieke verschijnselen van liefde, zoals de roze bril, bewustzijnsvernauwing, vlinders in de buik of een gebroken hart. Hopeloos verliefd? Verscheurd door ernstig liefdesverdriet? Vraag voor 1 juni een consult aan via [email protected]. Na het consult (6 juni van 14.00 tot 17.00 uur) volgt een diagnose en zo mogelijk een behandelingsplan. Een compleet team medisch specialisten (een neuroloog, een oogdeskundige, een cardioloog en een anesthesioloog) werkt aan het onderzoek mee. Een consult kost € 12,50.

Lees ook:Polikliniek meet liefde en liefdesverdriet
Lees ook:Hiv sneltest in de avonduren
Lees ook:AMC opent eicelbank en hoopt op donaties tijdens Canal Parade
Lees ook:Homofobie is angst voor mensen die van elkaar houden
Lees ook:Film ‘Carol’ – lesbische liefde in de jaren ’50

1 Reacties // Reageer

One thought on “Polikliniek voor liefdesverdriet

  1. Sara

    Bewustzijnsvernauwing??? Is dat als je Gaydar defect is dmv… maatschappij?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Polikliniek meet liefde en liefdesverdriet | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>