Utrecht krijgt ‘homo-verkeerslichten’

Utrecht krijgt twee ‘homo-verkeerslichten‘: bij voetgangersoversteekplaatsen komen palen met met rode en groene poppetjes van hetzelfde geslacht. GroenLinks kwam met het idee en het college van B en W is er blij mee: ‘Gezien het belang dat wij hechten aan mensenrechten en diversiteit vinden wij in dit specifieke geval dit voorstel passend bij het karakter van de stad’, aldus het stadsbestuur.

Het gaat 2.000 euro kosten. De verkeerslichten komen er pas als er onderhoud nodig is, om kosten te sparen. Het is dan ook nog niet bekend wanneer de ‘homo-stoplichten’ er daadwerkelijk komen. Utrecht heeft al een regenboog-zebrapad en een Nijntje-verkeerslicht.

Lees ook:Helmond krijgt ‘homo-verkeerslichten’
Lees ook:Arnhem krijgt regenboogzebrapad en homovriendelijke verkeerslichten
Lees ook:Utrecht: eerste stad met ‘homo-verkeerslichten’
Lees ook:Ook Rotterdam krijgt Regenboog-zebrapad
Lees ook:Den Haag krijgt geen ‘homo-stoplichten’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Utrecht krijgt ‘homo-verkeerslichten’

  1. Lola

    Dit laat zien dat Nederland wordt bestuurd (wat heet) door imbecielen en idioten die zich met trivialiteiten bezig houden en het land regelrecht naar de hel leiden. Maar van socialisten is niets beters te verwachten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>