Homo’s zorgen voor einde der tijden

Zaterdag 21 mei 2011 is de Dag des Oordeels: de dag dat het einde der tijden is aangebroken. Dat beweert de Amerikaanse predikant Harold Camping. En ja hoor, het kon niet uitblijven: homo’s zijn de schuld, vindt hij. Op SF-Chronicle (klik hier voor een fragment) zegt hij dat er ‘altijd  homo’s waren en ‘I don’t agree’, maar het feit dat het ene na het andere land besluit het huwelijk open te stellen is volgens hem de druppel en de emmer die leidt tot Judgement Day.

 

En die gaat er komen, herhaalt hij meermalen. Mocht Camping zich vergissen (in 1994 zat hij er ook al eens naast), dan kunnen we 21 december 2012 met knikkende knieën afwachten: dat is de dag waarop volgens Maya’s de wereld zou vergaan.   Ter geruststelling: onheilsprofeten rekenen al eeuwen uit wanneer Doomsday op de agenda staat. Het verschil met deze conservatieve Amerikaan is, dat hij erop hamert dat dit vandaag zal zijn.

Lees ook:Homo’s en de Dag des Oordels: we zijn er nog
Lees ook:Haarlem krijgt Roze Camping
Lees ook:COC Midden Nederland bestaat 60 jaar
Lees ook:Hey let’s be Gay from Barcalona to Bombay
Lees ook:Homo’s slechte autorijders; vrouwen nóg slechter…

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Homo’s zorgen voor einde der tijden

  1. Tim

    wat een mooie dag vandaag.

      /   Reply  / 
  2. Peter

    Nou dan kan ik wasdag vandaag nog wel even uitstellen en van het mooie weer genieten. Zinken wij in de Noordzee? Zoja dan moet ik m’n zwembroek nog even opzoeken!

      /   Reply  / 
  3. Andy de Lan

    Dat is gewoon afwachten. Ik blijf vannacht toch al wakker (ben jarig vandaag). Dus we zullen zien….

      /   Reply  / 
    1. Peter

      Gefeliciteerd op deze heugelijke dag en nacht!

        /   Reply  / 
  4. Krisbert koogwinkel

    Nou, ik denk dat hij nog wel eens gelijk kan hebben en dat iets de wereld vannacht om klokslag 12.00 zal vernietigen. Ik heb alvast afscheid genomen van mijn familie, maar het was wel zielig want mijn dochtertje(3) lag er vannacht wakker van omdat ze het zo erg vond.

    grts KK (Krisbert Koogwinkel)

      /   Reply  / 
  5. kister loonbal

    ik heb geen iedeetje. ik ga voor de zekerheid subiet nog even naar mannekepis toe

      /   Reply  / 
  6. sportingact

    Ik werd vanmorgen wakker en wat zag ik? Regen. Nog steeds zo nat als voor de voorspelling. En wat zie ik nu? De zon probeert door de wolken heen te breken. Een nieuwe dag is geboren. Wat een stel randdebielen die meester christelijke voorspellers.
    Halleluia. Verlos ons van deze bangmakers.

      /   Reply  / 
  7. jurgen

    dit is wat de bijbel zegt:
    niemand weet van die dag of ure wanneer die komt,de engelen niet,en zelfs jezus zelf niet maar alleen god.
    wij kunnen alleen zien dat de tijd nabij is,door de tekenen die jezus zei,wanneer gij dit ziet gebeuren,weet dan dat het einde nabij is. dus lees aub matteus hoofdstuk 24,en 2timoteus hoofdstuk 3 dat ik hier zal citeren : weet wel dat er in de laatste dagen zware tijden zullen komen. want de mensen zullen zelfzuchtig zijn,geldgierig,pochers,vermetel,kwaadsprekers,aan hun ouders ongehoorzaam,ondankbaar,onheilig,liefdeloos,trouweloos,lasteraars,onmatig,onhandelbaar,afkerig van het goede,verraderlijk,roekeloos,opgeblazen,met meer liefde voor genot dan voor god..

      /   Reply  / 
  8. sportingact

    Met diezelfde bijbel veeg ik mijn achterste aan af. Dat boek is bedacht door mannen, geschreven door mannen en in stand gehouden door mannen. Jammer dat het geen, naar ik aanneem, geen homosexuele mannen waren, dat had de wereld er veel vriendelijker uitgezien.Een wereld waar iedereen, man en vrouw, gelijk is en waar vrouwen niet voor een achterlijke wordt aangezien. Een wereld waar vrouwen niet gesluierd of geburkaad door het leven moeten omdat de ” mannen ” dat eissen volgens het geloof. Mocht de wereld dan toch vergaan, gaan die mannen het eerste want die hebben de bijbel cq Koran in het geheel misbruikt voor hun eigen doeleinden en dat is macht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>