Homo’s slechte autorijders; vrouwen nóg slechter…

IMG_20160517_102819Homo’s en vrouwen raken op plekken, die ze niet kennen, snel de weg kwijt en ze kunnen geen afstanden schatten. Althans: dat is de uitkomst van een psychologieonderzoek aan de Queen Mary Universiteit in Londen. Echte mannen roepen al jaren: ‘Vrouwen kunnen niet autorijden’. Ze krijgen gezelschap van homo’s. Of vrouwen en homo’s niet kunnen autorijden, is nog maar de vraag: in deze studie ging het niet om rijgedrag, maar om navigeren en afstanden schatten.

Psychologen lieten 140 mensen verschillende testen doen. Volgens Dr. Quazi Rahman, leider van het onderzoeksteam, navigeren vrouwen en homo’s visueel. Ze kunnen opvallende kenmerken om zich heen veel beter onthouden, maar de ruimtelijke informatie, bijvoorbeeld afstanden, ontgaat ze. ‘Echte mannen’ kunnen met minimale informatie prima navigeren en de weg vinden. ‘Ze hebben meer ruimtelijk inzicht en daardoor een beter richtingsgevoel’, zegt Rahman.

‘Vrouwen hebben meer tijd nodig om op hun eindbestemming te komen. Ze vergissen zich vaker: ze nemen nogal eens de verkeerde afslag.’ Overigens rijden vrouwen ietsje slechter, omdat homomannen ‘nog nét man genoeg zijn’ om een beetje beter te navigeren. Maar vrouwen kunnen beter objecten in een bepaalde ruimte visualiseren en terugvinden; als ze tenminste hebben onthouden wáár die objecten zich bevinden. Voor de goede orde: dat waren de conclusies van de Londense psychologen. Over het rijgedrag van lesbo’s rept het verslag niet. www.pinknews.co.uk Zie stoute reclame. 

Lees ook:De echte man sekst en klust
Lees ook:VS stopt therapieën om homo’s om te turnen
Lees ook:Tv-tip: VPRO Thema-avond Mannen
Lees ook:Hoe kleiner de man, hoe jaloerser hij is
Lees ook:Intelligente man produceert beter sperma

1 Reacties // Reageer

One thought on “Homo’s slechte autorijders; vrouwen nóg slechter…

  1. TomTom

    Nou ik kan anders heel goed mijn weg vinden en volgens mij zijn heel veel homo’s wegverbrijders, paden ruimend en beeld verbredende figuren. Valt onder het nieuws wanneer je dit dat, zus zo bent, daarom en wel hierom het een en ander wel zo al dan niet wel niet en ook zo zal zijn.
    Krijgen we nu straks ook te horen dat homo’s milieu besparend zijn omdat ze geen kinderen produceren? Next..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>