Haarlem krijgt Roze Camping

Haarlem krijgt een primeur: een roze camping. Rond de viering van Roze Zaterdag (7 juli) organiseert Haarlem Roze Stad in samenwerking met avonturenpark Saplaza van 5 tot en met 9 juli de roze camping aan de Veerplas. De gelegenheidscamping biedt plaats aan ongeveer 750 mensen die voor Roze Zaterdag naar de Spaarnestad komen.

‘Geen enkele stad heeft ooit eerder een geheel roze camping georganiseerd’, aldus Eva de Raadt van Haarlem Roze Stad. ‘Denk bij dit weekend aan vuurkorven, gitaren, privé-strand en veel roze gezelligheid.’ De camping staat vlakbij avonturenpark Saplaza inde buurt van station Haarlem Spaarnwoude. Het terrein is beveiligd en er zijn kluisjes. Overnachten kan vanaf 11,50 euro per persoon per nacht. Voor wie zonder tent komt: er is plek te huur in legertenten op het terrein.

Lees ook:Roze Zaterdag in Haarlem 2012
Lees ook:Battle of the Genders in Haarlem
Lees ook:Haarlemse Roze Jaar 2012
Lees ook:Roze Zaterdag 2012 in Haarlem
Lees ook:Haarlem Roze Stad 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>