Hivos maakt première ‘Age of Stupid’ klimaatneutraal

IMG_20160511_193957Dinsdag 22 september gaat gelijktijdig op 64 plekken over de hele wereld de film ‘The Age of Stupid’ in première, een nieuwe klimaatfilm na ‘An Inconvenient Truth’ van Al Gore. Hivos Klimaatfonds heeft eraan meegewerkt dat de hele premièreavond klimaatneutraal zal zijn. Alle CO2 uitstoot die het evenement veroorzaakt, wordt door het Klimaatfonds van Hivos gecompenseerd (bron: persbericht).

Het Humanistisch Instituut voor Ontwikkelingssamenwerking (Hivos) wil een bijdrage leveren aan een eerlijke, vrije en duurzame wereld, waarin iedereen gelijk is. Op Roze Zaterdag in Den Haag en de Canal Parade in Amsterdam was de organisatie prominent aanwezig. In ons land gaat de film in première in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Groningen. De Amsterdamse bioscoop Tuschinski legt voor de genodigden geen rode, maar een groene loper uit: een tapijt van gras.

Lees ook:São Paulo: grootste Gay Parade ter wereld
Lees ook:Première documentaire ‘One Kingdom, One Love’ op Caribische eilanden
Lees ook:Première ‘My Child’ in Amsterdam
Lees ook:Hivos vaart met lege boot op Canal Parade
Lees ook:Documentaire Danny’s Parade op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>