Première documentaire ‘One Kingdom, One Love’ op Caribische eilanden

nederlandse-antillenOp Sint Maarten en Curaçao vindt deze week de première plaats van de documentaire ‘One Kingdom, One Love‘. In februari draait de film op Aruba en Bonaire. Daarnaast komen er speciale filmvertoningen voor de jeugd op lokale scholen en jeugdinstellingen. De film gaat over het leven van LHBT’s in het Caribisch deel van het Koninkrijk en is gemaakt in samenwerking met lokale roze organisaties.

Zo is te zien hoe de ‘Koninkrijksboot‘ tot stand kwam op de Canal Parade vorig jaar in Amsterdam. Daarnaast komen partnerorganisaties van COC Nederland in het project Pink Orange Alliance (POA) aan het woord over de strijd voor gelijke rechten voor LHBT’s op de Nederlands-Caribische eilanden. De film ging op 13 december op het International Queer & Migrant Film Festival in De Balie in Amsterdam in première en is nu voor het eerst in het Caribisch gebied te zien.

Lees ook:LHBT film ‘Out to Win’ met Boris Dittrich & Johan Kenkhuis, zondag 31/01 @ De Balie, Amsterdam
Lees ook:Debat LHBT Asielzoekers over in De Balie Amsterdam
Lees ook:Publieksprijs International Rotterdams Film Festival voor ‘Moonlight’
Lees ook:International Queer & Migrant Film Festival in De Balie Amsterdam
Lees ook:Nederlands Transgender Film Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>