Heeft de prins homoseksuele neigingen?

IMG_20160516_111147De kroonprins van Denemarken, Frederik, was met zijn vrouw Mary in IJsland. Op een lagere school mochten leerlingen vragen stellen. Een jongetje vroeg: ‘Heeft u in uw droom wel eens homoseksuele neigingen?’ De consternatie was kort, maar duidelijk te zien: misschien kwam de tolk van schrik even niet uit zijn woorden. Mary was de eerste die de vraag begreep en schaterlachte. De prins antwoordde lacherig: ‘Niet dat ik weet’. (bron: RTBL Boulevard)

Wát een leuke kroonprins! Op een galabanket ter ere van zijn volwassen worden, zei hij in zijn tafelrede: ‘Ze zeggen dat vaders hun kinderen uit liefde slaan. Dan moet ik wel uit een héél liefdevol nest komen.’ In binnen –en buitenland groeide zijn aanzien, omdat hij als kroonprins van Denemarken zijn ouders zó openlijk – en zó spitsvondig – bekritiseerde. De tranen biggelden over zijn wangen, toen hij voor het altaar zijn bruid, de Australische Mary, stond op te wachten en zij de kerk binnenschreed. Prachtig, zo’n prins.

Lees ook:Denemarken was 25 jaar geleden eerste land met geregistreerd partnerschap
Lees ook:Prins Harry moet op antidiscriminatie cursus
Lees ook:ARTIS: ‘homostel’ vale gieren brengt jong groot
Lees ook:Primeur in Denemarken: transgenderisme geen mentale aandoening meer
Lees ook:Bruidsjurk Kate Middleton van modemerk Alexander McQueen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>