Bruidsjurk Kate Middleton van modemerk Alexander McQueen

De vorig jaar overleden homoseksuele modedesigner Alexander McQueen heeft de hand in de bruidsjurk van Kate Middelton: zijn label zou de jurk ontwerpen, aldus de Sunday Times, die spreekt van het ‘modegeheim van het jaar’. Tot nu toe dwong Buckingham Palace ontwerpers van bruidsjurken zich in stilzwijgen te hullen. De aanstaande van de Britse kroonprins William (na zijn vader prins Charles) zou een jurk gaan dragen die is ontworpen door Sarah Burton, de creative designer van Alexander McQueen.

 

Alexander McQueen pleegde vorig jaar zelfmoord: hij nam een cocktail van cocaïne, slaappillen en tranquillizers en hing zichzelf op, na de begrafenis van zijn moeder in 2010. Hij werd 40 jaar. McQueen ontwierp de bruidsjurk van Sara Buys, die in 2005 trouwde met de stiefbroer van prins William: Tom Parker Bowles.

Lees ook:Lady Gaga eert McQueen op Brit Awards
Lees ook:Gala New York brengt ode aan McQueen
Lees ook:Modeontwerper McQueen pleegt zelfmoord
Lees ook:Drie Music Awards voor Lady Gaga
Lees ook:Welke mooie prinsen zijn nog single

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>