Gala New York brengt ode aan McQueen

Het Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Gala (MET Gala), één van de jaarlijkse hoogtepunten in de mode-industrie, bracht dit jaar een ode aan de overleden Alexander McQueen. Veel genodigden eerden de overleden modeontwerper door in een jurk van zijn hand te verschijnen.

 

De Engelse ontwerpster Sarah Burton, opvolgster van McQueen en bekend van de trouwjurk van Kate Middleton, was in trek: veel vrouwelijke gasten lieppen in één van haar creaties rond. Een andere Britse ontwerpster, Stella McCartney, verzorgde ook een aantal jurken, waaronder voor Madonna. Goud was deze avond een gewilde modekleur.

Lees ook:Lady Gaga eert McQueen op Brit Awards
Lees ook:Mannelijke vrouwen in de mode
Lees ook:Drie Music Awards voor Lady Gaga
Lees ook:Modeontwerper McQueen pleegt zelfmoord
Lees ook:Bruidsjurk Kate Middleton van modemerk Alexander McQueen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>