Drie Music Awards voor Lady Gaga

Lady Gaga heeft drie Brit Awards gewonnen tijdens het jaarlijkse Brit Award Gala afgelopen dinsdagavond in Londen voor de belangrijkste Britse popmuziekprijzen. De Amerikaanse popster won de prijs voor het beste internationale album (‘The Fame’), beste internationale doorbraak en beste internationale zangeres. Bij haar derde prijs was de 23-jarige zangeres in tranen.

 

Ze bedankte haar fans en droeg de prijs op aan haar goede vriend Alexander McQueen, de modeontwerper die vorige week zelfmoord pleegde. Lady Gaga zou een extravagante show opvoeren op het gala, waarom ze bekend staat, maar door de door van McQueen bracht ze als eerbetoon een ingetogen nummer.

Lees ook:Lady Gaga eert McQueen op Brit Awards
Lees ook:Modeontwerper McQueen pleegt zelfmoord
Lees ook:Gala New York brengt ode aan McQueen
Lees ook:Lady GaGa blijft homo’s trouw
Lees ook:Bruidsjurk Kate Middleton van modemerk Alexander McQueen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>