Lintjes voor mannen die naar buiten traden

Ook acteur Marnix Kappers kreeg op 25 april een lintje. Hij werd bekend door zijn medewerking in series als de Familie Knots en Zonder Ernst. Daarin speelde hij een openlijk homoseksuele boekverkoper (met Trudy Labij en Ellen Vogel). Onlangs werkte hij mee aan een liedjesprogramma Telkens weer het Dorp, een hommage aan Friso Wiegersma.    

Jan Langenberg kreeg een koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger voor de Hiv Vereniging. Burgemeester Cohen zei bij het opspelden van het lintje dat Langenberg al 26 jaar hiv-patiënt is en de eerste was die er indertijd mee in de publiciteit kwam.

Lees ook:Paul Haenen krijgt lintje
Lees ook:Lintje voor Josee Rothuizen
Lees ook:Gerard Joling krijgt lintje
Lees ook:Ellen DeGeneres krijgt Amerikaanse Medal of Freedom
Lees ook:Anya Wiersma van Keiroze ontvangt award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>