Theatertip: ‘Darkroom Diaries’ van Johan Goossens

Donderdag 22 tot en met zaterdag 24 juni staat cabaretier Johan Goossens met ‘Darkroom Diaries‘ in het Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 280 in Amsterdam. ‘Duik met hem in de wonderlijke wereld van de Amsterdamse sauna’s en darkrooms’. 

Darkroom etiquette uitgelegd in een hilarische show, over chems, top of bottom, over wel of geen condoom. ‘Voor alle homo’s … en voor hetero’s met een sterke maag.’ Een aanrader! Johan Goossens schreef jarenlang columns voor het Parool, maakte vier cabaretprogramma’s, won he tGroninger Cabaret Festival en werd genomineerd voor de Neerlands Hoop prijs voor meest veelbelovende cabarettalent.

Lees ook:Surinaamse schrijver Clark Accord overleden
Lees ook:De Zóciëteit van Amsterdam gaat verhuizen
Lees ook:Lezing over de eerste openlijke lesbo in Nederland
Lees ook:Cabaretprijs voor Claudia de Breij
Lees ook:Tom Lanoye schrijft boekenweekgeschenk 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>