De Zóciëteit van Amsterdam gaat verhuizen

De Zóciëteit van Amsterdam, de vereniging om nieuwe vrienden te maken, is op 1 november verhuisd van haar vaste locatie aan de Nieuwezijds Voorburgwal naar een nieuwe plek in het Claverhuis aan de Elandsgracht 70. Vrijdag 15 november houdt Zóciëteit Open Huis en presenteren de vereniging zich aan belangstellenden met een discussie over ‘sociale media’. Inloop 20.30 uur, aanvang van het programma met de gasten 21.00 uur. Voor en na de columns met discussie is er voor belangstellenden alle gelegenheid kennis te maken met de vereniging en zijn activiteiten (bron: persbericht).

Gasten zijn schrijver/publicist Stephan Sanders en Rutger Lemm, journalist en incidenteel stand-up comedian. Zij laten in prikkelende columns hun licht schijnen over sociale media, dating sites en gay dating. Hebben zij een verrijkende, of juist een verwoestende werking op het sociale leven van de homoseksuele man? Worden we allen online individualisten of blijft er toch behoefte om offline te socializen bij bijvoorbeeld Tijgertje, Nether Bears, Queens Head, de Evangelische Roze Vieringen? Of ligt de werkelijkheid in het midden?

Stephan Sanders schreef meerdere boeken, waaronder ‘De man en zijn lichaam’, samen met Arie Boomsma. Hij schrijft in Vrij Nederland en stond recent in de GayKrant (678). Rutger Lemm, schreef rond de Gay Pride een hilarisch artikel in het Parool over zijn ervaringen met Grindr, de online ontmoetingsapp voor directe contacten in de buurt. Aan de hit met een Netherbear van twee straten verderop gaf hij toch maar geen gevolg. Houdt hij ons een spiegel voor of ziet hij mogelijkheden voor straight dating met Grindr?

Lees ook:Grindr waarschuwt gebruikers in Egypte
Lees ook:De Zóciëteit – voor homomannen boven de 40
Lees ook:Zóciëteit opening vrijdag 6 november door Ype Driessen
Lees ook:De Zóciëteit: roze alternatief voor daten en uitgaan
Lees ook:Wanna Play? Liefde in tijden van Grindr bij festival SPRING Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>