Zóciëteit opening vrijdag 6 november door Ype Driessen

Op vrijdag 6 november houdt Gezelligheids- en activiteitenvereniging voor homomannen 40+, Zóciëteit, haar jaarlijkse Open Huis voor ‘Snuffelleden’. Het is tegelijkertijd de Grandioze Opening van ons nieuwe verenigingsgebouw ‘Bilderdijkzaal’ aan het Bilderdijkpark 12-A in Amsterdam door Ype Driessen (1976), fotostripmaker en medewerker van Het Parool.

Naast zijn eigen boeken heeft Ype Driessen ook illustraties gemaakt voor diverse kinderboeken en de bekende pinguïnreeks van homo-schrijver Edward van de Vendel. Interviewer Paul Hofman zal hem aan de tand voelen over zijn nieuwste boek Zonde, zijn inspiratiebronnen, toekomstplannen en zijn leven. Op deze avond hoopt de Zóciëteit ‘op de nodige inloop van belangstellenden (‘Snuffelleden’) en daaruit uiteindelijk nieuwe leden te mogen noteren.’

Lees ook:‘De roze moorden, geweld in de gayscene’ is terug
Lees ook:Kerk verbiedt boekpresentatie Ype Driessen
Lees ook:Paul Hofman signeert boek ‘De Roze Moorden’
Lees ook:Strijdbare schrijver geeft ‘De roze moorden’ uit in eigen beheer
Lees ook:Godfried Gabriel in Vrolijk zaterdag 5 juli over coming out in Urk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>