Zaterdag 20 mei: tweede Walk of Love Utrecht

Zaterdag 20 mei organiseren COC Midden Nederland en het Midzomergracht festival de eerste editie van de Walk of Love, een kleurrijke optocht door de binnenstad van de Domstad. De tocht vindt plaats in het kader van de week van IDAHOT  (Internationale Dag tegen Homo- en Transfobie). De dag zelf is op woensdag 17 mei.

Na ophef over een reportage van Spuiten & Slikken van BNN wordt iedereen opgeroepen om hand in hand te lopen. Doel van de Walk of Love is de liefde in al haar verschijningsvormen te vieren en verbinding te zoeken met alle Utrechtenaren. De grootste regenboogvlag van Nederland ontbreekt ook dit jaar niet, verder is de tocht wat langer dan vorig jaar en is er muzikale omlijsting. De optocht begint om 13.o0 uur vanaf het Domplein en eindigt tegen 15.00 uur op het Jacobskerkhof.

Lees ook:Zaterdag 21 mei: Walk of Love door Utrecht
Lees ook:Rotterdam Pride opent met Pride Walk
Lees ook:Wenen plaatst m/m en v/v voetgangers stoplichten vanwege Songfestival
Lees ook:Rotterdam: lesbienne op straat mishandeld
Lees ook:Homo’s hand in hand door Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>