Zaterdag 21 mei: Walk of Love door Utrecht

Zaterdag 21 mei organiseren COC Midden Nederland en het Midzomergracht festival de eerste editie van de Walk of Love, een kleurrijke optocht door de binnenstad van de Domstad (2017: klik hier). De tocht vindt plaats in het kader van de week van IDAHOT (Internationale Dag tegen Homo- en Transfobie). De dag zelf is op dinsdag 17 mei.

Doel van de Walk of Love is de liefde in al haar verschijningsvormen te vieren en verbinding te zoeken met alle Utrechtenaren. Middelpunt van de stoet wordt de grootste regenboogvlag van Nederland. De optocht begint op 13.30 uur vanaf het Domplein en eindigt tegen 15.00 uur op de Jacobibrug, bij café Kalff aan de Oudegracht.

Lees ook:Zaterdag 20 mei: tweede Walk of Love Utrecht
Lees ook:Rotterdam Pride opent met Pride Walk
Lees ook:Reminder: donderdag 26 mei begint de Alkmaar Pride
Lees ook:Björn Borg lanceert campagne tegen gearrangeerd huwelijk India
Lees ook:Alkmaar Pride 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>