Homo’s hand in hand door Eindhoven

Op zaterdag 12 april organiseert niet alleen COC Limburg de Hand-in-Hand-Actie in de binnenstad van Maastricht: op die dag lopen homo’s en lesbo’s ook hand in hand door de binnenstad van Eindhoven. COC Eindhoven en Regio organiseert deze actie: ‘Hand in Hand, actie voor zichtbaarheid’. COC Nijmegen ging al voor, had er vorig jaar veel succes mee en doet ook mee. Doel van de actie is om als homostel gewoon te kunnen en te durven doen wat voor heterostellen doodnormaal is: hand in hand over straat lopen.

 

Vanaf 14.00 uur beginnen de eerste stellen met de wandeling vanaf café Carrousel aan de markt in Eindhoven. Deelnemers worden in dat café verwelkomd met koffie en thee. De wandeling eindigt ook in Carrousel; vanaf 17.00 nodigt COC Eindhoven en Regio de deelnemers uit voor een afsluitend drankje.

 

 

Lees ook:Homo’s hand in hand door Maastricht
Lees ook:Homo –en lesboactie in Maastricht
Lees ook:Homo’s en lesbo’s hand in hand
Lees ook:Homo’s en lesbo’s hand in hand door Nederland
Lees ook:COC voert hand-in-hand actie in Lelystad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>