Rotterdam: lesbienne op straat mishandeld

Afgelopen dinsdag is een 18-jarige vrouw in Rotterdam midden op straat mishandeld, omdat ze hand in hand liep met haar vriendin. Ze liep blauwe plekken en kneuzingen op. Het tweetal was net naar de film geweest en liep  vanuit de bioscoop over het Schouwburgplein. Een ander meisje zag ze hand in hand lopen en zei daar wat van.

Zie ook: Dinsdag hand in hand-actie

Daarna liep ze op de vrouw af en sloeg haar meerdere malen met de vuist in het gezicht en in haar buik. Een jongen die met de dader was gaf haar een trap tegen haar schouder. Volgens de politie was de dader circa 15 jaar en de jongen naar schatting 12 jaar oud.

Lees ook:Dinsdag hand in hand-actie tegen homogeweld op Schouwburgplein Rotterdam
Lees ook:Ook in Eindhoven dit weekend homostel mishandeld
Lees ook:Politie zoekt getuigen mishandeld homostel Amsterdam
Lees ook:Rotterdam: huisarrest voor meisjes die lesbisch stel mishandelden
Lees ook:Homo’s hand in hand door Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>