Eurovisie Songfestival: gaan ‘we’ winnen?

download (4)Het wordt spannend, de finale van de 59e editie van het Eurovisie Songfestival. Als we de bookmakers mogen geloven, eindigt Nederland op plaats drie, na Zweden en Oostenrijk, maar er is ook een Engelse krant die voorspelt dat Ilse en Waylon met de eer strijken. Dat zou voor het eerst sinds 1975 zijn. Het wordt dus sidderen voor de buis. En een lange zit, want ‘onze’ Common Linnets betreden het toneel als 24e act, aan het eind van de avond.

Iets dat overigens de puntentelling positief kan beïnvloeden: hoe later op de avond, hoe verder de song in het geheugen ligt als er gestemd moet worden. Het kan verkeren: toen het duo twee maanden geleden hun song voor het eerst zongen in DWDD, viel vriend en vijand over ze heen. Nu kunnen ze niet meer stuk. Mochten Ilse de Lange en Waylon winnen, dan zit er een boottocht door de Amsterdamse grachten in: verschillende rederijen hebben dat al aangebonden.

Lees ook:Ilse de Lange en Waylon als The Common Lennets naar Songfestival
Lees ook:Het is zeker: Trijntje Oosterhuis gaat naar Songfestival
Lees ook:Waylon voor Nederland naar Eurovisie Songfestival 2018
Lees ook:Conchita wint Songfestival
Lees ook:Samen kijken naar Songfestival

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eurovisie Songfestival: gaan ‘we’ winnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>