Dolly Bellefleur in Concertgebouw

IMG_20160502_142937Dolly Bellefleur treedt op in het Amsterdamse Concertgebouw! Woensdag 9 oktober organiseert Het Parool voor de derde maal ‘Het Grand Gala van het Amsterdamse Lijflied’, een bijzondere avond met Amsterdamse liedjes, gezongen door uiteenlopende artiesten als Kees Prins, Mieke Stemerdink en niemand minder dan onze ras-eigen diva Dolly Bellefleur. Tickets: zie website.

La Bellefleur staat deze maand 24 jaar op de planken. Ze trad al eens op in de kerk, maar nog nooit in de mooiste muziektempel van ons land. In 2009 zong ze tijdens Aids Memoiral Day in de Amsterdamse Dominicuskerk en in 2004 verzorgde ze de jaarlijkse Mosse Lezing in de Mozes en Aäronkerk, ook in de hoofdstad. Tijdens het bezoek van het kersverse koningspaar aan Haarlem op 14 juni mocht Bellefleur als Haarlemse stedenmaagd haar Koningslied zingen voor Willem-Alexander en Máxima en ze de hand schudden.

Lees ook:Hedy d’Ancona verzorgt Mosse-lezing 2015 op woensdag 23 september
Lees ook:IHLIA: Mosse Lezing 2015 met Hedy d’Ancona
Lees ook:Mosse-Lezing 2014: Mohammed Benzakour
Lees ook:Wat is seks eigenlijk?
Lees ook:Reminder: Mosse Lezing ‘Are You Out To Be Gay’ – OBA, woensdag 28 september

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dolly Bellefleur in Concertgebouw

  1. sportingact

    Hoop dat hij heeft genoten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>