Roze Maandag kermis Weert 2011

Tot en met woensdag 28 september staat de kermis in Weert: ‘de grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg’, meldt de website. De binnenstad van weert is een groot pretpark met 140 attracties verdeeld over 7 kermispleinen. De kermis staat al jaren bovenin de top-10 van meest bezochte evenementen in Nederland. Net als Tilburg en Oss heeft ook deze kermis Roze Maandag.

Café ’t Anker aan het Bassin organiseert het festijn dit jaar voor de tiende keer. Dit jaar kleurt ook het kermisterrein op het Bassin roze. Vanaf 16.00 uur zijn er verschillende muzikale optredens en presentaties. Niet roze, maar een leuke bijkomstigheid: om 19.00 uur reikt wethouder John Cardinaal de kermisprijzen uit voor de beste kermisattracties.   

 

Lees ook:Roze maandag in Weert
Lees ook:Maandag 21 augustus: ‘Pretty in Pink’ tijdens Bossche kermis
Lees ook:Pink Monday op kermis Düsseldorf
Lees ook:Roze Maandag op de Tilburgse Kermis
Lees ook:Tilburgse Kermis: Roze Maandag 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>